2017. már 21.

Az első lépések az igazság felé...

írta: hookthefood
Az első lépések az igazság felé...

Kedves Olvasó!

 

Ha megtaláltál, biztos jó helyen jársz. Mert sajnos kezd mindenféle létező és nem létező nemiszervem csurig lenni azzal a chemtrail szintű átveréssel, ami a vendéglátásban zajlik. És bizony ezt lenyomják a Te torkodon is, mert nincs más választásod! Megveheted a pizzának csúfolt szörnyűségeket a bekerülési költség hatszorosáért, a hamburgernek nevezett, elképzelés nélküli összedobált trehányságokat, vagy a 20 deka agyonégetett, vagy netalán nyersre sütött disznóhúst 1800 forintos áron. Megkapod a lyoni hagymát, ami úgy ropog, mintha dunakavicsot rágcsálnál, a krumplit, amit vagy képtelenek megsütni normálisan, vagy feketén vágják eléd, vagy éppen a trappista sajtot parmezán néven.

5042578052_67495b2bc5_b.jpg

ELÉG!!!

Ugyan! Nem hiszem el, hogy a bloggerek java része ezt nem észleli! Lehetetlen, hogy azt mondják egy kiszárított, elképzelések nélküli hamburgerre, hogy jó! Fizetett blogbejegyzések, a meg nem bántás miatti meghunyászkodások, a jól megfogalmazott, de hozzá nem értést mutató gasztrocikkek. Ezek mennek mostanában. Hát, a Tajgetoszra velük! És ott fogok állni a nagyi kötőtű készletével, ha valamelyik nem "csipog" rendesen, akkor adok neki egy kis segítséget!

burger_king_17vl6k2-17vl6km.jpg

Nem amiatt írok, hogy Puzsér módon az élő fába is belekössek. Távol álljon tőlem! Ha valami jó, az megérdemli a tiszteletet és a megbecsülést. Csak véleményem szerint jelenleg a népesség hatalmas százalékát átverik a pocsék minőséggel és a túlárazott, silánynak is nehezen nevezhető marhaságokkal, ami köszönhető annak, hogy hatalmas százalékban uralják a piacot ezek a vendéglátó egységek. Ezáltal ez lesz a norma, a standard, amiről Te is elhiszed, hogy jó.

Kedves Olvasó! Ha a húsod nem igazi marha, legalább Te ne légy az!

Az első cikk hamarosan...

Szólj hozzá