Az első lépések az igazság felé...
Kedves Olvasó!
Ha megtaláltál, biztos jó helyen jársz. Mert sajnos kezd mindenféle létező és nem létező nemiszervem csurig lenni azzal a chemtrail szintű átveréssel, ami a vendéglátásban zajlik. És bizony ezt lenyomják a Te torkodon is, mert nincs más választásod! Megveheted a pizzának csúfolt szörnyűségeket a bekerülési költség hatszorosáért, a hamburgernek nevezett, elképzelés nélküli összedobált trehányságokat, vagy a 20 deka agyonégetett, vagy netalán nyersre sütött disznóhúst 1800 forintos áron. Megkapod a lyoni hagymát, ami úgy ropog, mintha dunakavicsot rágcsálnál, a krumplit, amit vagy képtelenek megsütni normálisan, vagy feketén vágják eléd, vagy éppen a trappista sajtot parmezán néven.
ELÉG!!!
Ugyan! Nem hiszem el, hogy a bloggerek java része ezt nem észleli! Lehetetlen, hogy azt mondják egy kiszárított, elképzelések nélküli hamburgerre, hogy jó! Fizetett blogbejegyzések, a meg nem bántás miatti meghunyászkodások, a jól megfogalmazott, de hozzá nem értést mutató gasztrocikkek. Ezek mennek mostanában. Hát, a Tajgetoszra velük! És ott fogok állni a nagyi kötőtű készletével, ha valamelyik nem "csipog" rendesen, akkor adok neki egy kis segítséget!
Nem amiatt írok, hogy Puzsér módon az élő fába is belekössek. Távol álljon tőlem! Ha valami jó, az megérdemli a tiszteletet és a megbecsülést. Csak véleményem szerint jelenleg a népesség hatalmas százalékát átverik a pocsék minőséggel és a túlárazott, silánynak is nehezen nevezhető marhaságokkal, ami köszönhető annak, hogy hatalmas százalékban uralják a piacot ezek a vendéglátó egységek. Ezáltal ez lesz a norma, a standard, amiről Te is elhiszed, hogy jó.
Kedves Olvasó! Ha a húsod nem igazi marha, legalább Te ne légy az!